Alarme Incendiu Wireless - Sisteme de incendiu

Incendiul reprezinta un permanent pericol pentru om si bunurile sale materiale.

O modalitate buna si la indemana, pentru persoanele care nu vor sa-si asume nici un risc (risc ce poate merge chiar pana la pierderea de vieti omenesti) o reprezinta montarea unui sistem sigur si eficient de avertizare la incendiu.

Pentru locuinte particulare este suficienta conectarea detectorilor de inendiu(fum, temperatura, gaz) la centrala de alarma folosita impotriva efractiei.

Pentru cladiri de birouri, spatii comerciale mari, depozite, banci, cladiri aglomerate etc. este utila folosirea de sisteme dedicate pentru detectia si semnalizarea inceputului de incendiu.

Principalele componente ale unui sistem de avertizare la incendiu sunt:

~ centrala de avertizare incendiu

~ elementele de detecţie (detectori optici de fum, detectori de temperatură, detectori de flacără, detectori de fum tip barieră în infraroşu, detectori de fum cu aspiraţie, detectori multisenzor, etc..)

~ elemente de declanşare manuală (butoane de avertizare manuală la incendiu)

~ elemente de avertizare (repetoare de informaţii, sirene de interior, sirene de exterior, module de transmitere

~ mesaje şi informaţii, module de comandă pentru instalaţii de evacuare persoane)

~ module diverse (module intrări/ieşiri, module izolatoare de buclă, imprimantă evenimente, module IP transfer informaţii între centrale sau calculatoare, module de comandă pentru panouri sinoptice, etc..)

~ acumulatori şi surse de alimentare


Ai nevoie de sisteme performante de sisteme incendiu?Ai ajuns în locul potrivit! Asigurăm echipamentele de care ai nevoie și oferim soluții complete de instalare și mentenanță, cu garanție extinsă de 2 ani.

Contactează-ne acum!