Sisteme de Alarmă pentru Clădiri, Depozite, Centre Comerciale și Bănci - Sisteme alarmă

Sistem de Alarma Profesional pentru protectia bunurilor si a AfaceriiSoluția de Alarma Profesionala se bazează pe un panou puternic de intruziune ce ofera o instalare convenabilă pentru orice incapere/imobil, care inlcude mai multe moduri de control, extinderea sistemului de alarma cu senzor cu fir sau fără fir, protecție împotriva incendiilor, supravegherea video incorporata și funcții inteligente de automatizare.

Soluția noastră este dezvoltată pentru incaperi/cladiri mari, dar și pentru afaceri medii și mari.

Alegeți solutia perfecta de extindere a sistemului de Alarma HibridPuteti extinde cu usurinta sistemul de alarma cu 80 de zone wireless și 80 zone cu cablu : se pot conecta aditional senzori magnetici, senzorii de inundație, senzori de temperatură, senzori de mișcare , senzori de Fum si CO2, precum si sirene, tastaturi etc.

Senzorii Wireless pot face instalarea si intretinerea mult mai rapidă și mai ușoară: nu sunt necesare fire, nu sunt necesare găurire și nu sunt necesare instalații complicate, iar distanta de comunicare intre senzori este de 3000 metri.


Ai nevoie de sisteme performante de sisteme alarmă?Ai ajuns în locul potrivit! Asigurăm echipamentele de care ai nevoie și oferim soluții complete de instalare și mentenanță, cu garanție extinsă de 2 ani.

Contactează-ne acum!