Hoteluri și Restaurante - Supraveghere Video

Faceți Restaurantul mai Inteligent și mai SigurDacă lucrați într-un restaurant sau fast-food, aveți multe dificultati pe care le întîmpinati. Este rapid ritmul de procesare, există comenzi lungi de asteptare în restaurant și angajatii nu sunt onesti sau amabili cu clientii. Apoi, de asemenea, trebuie să țineți cont de lucruri cum ar fi incasarile și frauda cu cărți de credit. Și asta înainte să te gândești la profit. Dacă ai putea să faci singur totul?

În calitate de lider în domeniul solutiilor video, Bava Web Sistem vă oferă cele mai avansate avantaje de securitate și siguranță pentru restaurantul dvs. Depășind supravegherea tradițională, soluțiile noastre video sunt inter-funcționale - ceea ce înseamnă că puteți profita de avantajele din întreaga dvs. afacere. Prin urmare, puteți:

~ Asigurati oaspeții și personalul

~ Operați discret

~ Îmbunătățiți siguranța plăților.


Administrati un Hotel mai Inteligent și mai Sigur


În calitate de hotelier, sunteți responsabil pentru siguranța oaspeților și a personalului dvs. Cu toate acestea, trebuie să găsiți un echilibru între a oferi oaspeților liniștea și intimitatea. Cu MoldovaSecurity, veți găsi soluții video perfecta care:

~ Asigurati oaspeții și personalul

~ Operați discret

~ Ajutați la îmbunătățirea operațiunilor hoteliere și a managementului personalului..

Ai nevoie de sisteme performante de supraveghere video?Ai ajuns în locul potrivit! Asigurăm echipamentele de care ai nevoie și oferim soluții complete de instalare și mentenanță, cu garanție extinsă de 2 ani.

Contactează-ne acum!