Sănătate - Supraveghere Video

Cost redus pentru solutii de viitorCăutați o modalitate de îmbunătățire a siguranței și securității generale la spitalul dumneavoastră sau la unitatea de asistență medicală? Și, în același timp, permite monitorizarea pacientului de înaltă calitate pentru a spori eficiența zilnică? Cu o soluție de supraveghere video și de control al accesului de la BavaWebSistem, veți obține un instrument rentabil sa:

~ Monitorizați în mod eficace zone critice, cum ar fi camerele de urgență, departamentele de psihiatrie și zonele cu acces restricționat

~ Preveniți infracțiunile și creanțele necinstite de asigurare

~ Evaluați rapid incidentele și luați măsurile adecvate

~ Urmăriți mișcarea personalului în cadrul instituției

~ Creați o platformă de supraveghere scalabilă pe viitor

~ Dosarele si înregistrările medicale pastrate in siguranta

Bine dovedit în institutii medicaleBavaWebSistem, ofera o gamă largă de produse video de rețea, care au fost implementată cu succes în instituțiile de asistență medicală din întreaga lume. Ele oferă imagini de înaltă calitate care reduc timpul de investigare și oferă dovezi valide în caz de incidente. Capacitățile suplimentare includ:

~ Monitorizare la distanță, cu acces la video live și înregistrate de la orice calculator autorizat

~ Imagini video HDTV cu un nivel excepțional de detaliu

~ Alarme automate în caz de acces neautorizat a camerei și de încălcare a acesteia


Ai nevoie de sisteme performante de supraveghere video?Ai ajuns în locul potrivit! Asigurăm echipamentele de care ai nevoie și oferim soluții complete de instalare și mentenanță, cu garanție extinsă de 2 ani.

Contactează-ne acum!