Întreținere, reparații și înlocuire a Sistemelor de Supraveghere Video - Mentenanță

Pentru a asigura functionarea in conditii optime a echipamentelor de monitorizare si supraveghere prin menţinerea la parametrii iniţiali a sistemelor instalate, societatea noasta va pune la dispozitie un departament ce asigura mentenanta echipamentelor dumneavoastra. Personalul este constituit din ingineri şi tehnicieni cu experienţă si un personal pentru intervenţii rapide.

Specialiştii nostri pun la dispoziţia clienţilor toată expertiza necesară valorificării optime a soluţiilor din domeniile securitatii precum si supraveghere şi monitorizare video, detecţie efracţie, interfonie, control acces, pontaj, securitate perimetrală.

Încheierea unui contract de mentenanţă este modalitatea cea mai simplă prin care se poate beneficia de expertiza specialiştilor companiei. Flexibilitatea acestor contracte permite personalizarea lor în funcţie de nevoile şi exigenţele fiecărui client.


Ai nevoie de sisteme performante de sisteme incendiu?Ai ajuns în locul potrivit! Asigurăm echipamentele de care ai nevoie și oferim soluții complete de instalare și mentenanță, cu garanție extinsă de 2 ani.

Contactează-ne acum!