Mentenanță Website

Mentine-ti website-ul sigur si actualizat in permanenta cu informatii la zi. Oferim servicii profesionale de mentenanta site si administrare site.

Este important ca site-urile sa se mentina actualizate, atat din privinta codului de programare si platformei pe care acestea au fost dezvoltate, dar si a continutului si materialelor vizuale, care de multe ori necesita o reimprospatare sau adaptare in functie de sezon.

~ Interventii Rapide si Prioritizare

~ Back-up Site Periodic

~ Protectie Antivirus sau Devirusare Gratuita

~ Web Hosting Profesional

~ Servicii de Programare si Design Web la cerere

~ Monitorizare Up-Time 24/24, 7/7

Continut actualizat, clienti informatiDaca ai nevoie sa introduci periodic noi produse in site, sa modifici preturi, sa afisezi diverse oferte sau sa schimbi design-ul pentru a-l adapta strategiei de comunicare a business-ului tau, asigura-te ca poti face acest lucru apeland la servicii de mentenanta site oferite de specialisti cu experienta in domeniu.

Securitate site & BackupPutem gestiona limbaje de programare complexe si ne asiguram de fiecare data ca site-urile pe care le avem in administrare sunt securizate corespunzator. Bucura-te de o prezenta online permanenta, fara probleme care ar putea pune in pericol website-ul tau, alegand unul din pachetele noastre de administrare si mentenanta site.

Update platformaAdesea, platformele pe care sunt realizate website-urile necesita actualizarea cu ultimele update-uri pentru ca site-ul sa functioneze conform asteptarilor, iar functionalitatile sa nu fie afectate de o versiune prea veche, neactualizata.


Ai un site si nu ai timp sa te ocupi de el, sa il administrezi?Ai ajuns în locul potrivit! Asigurăm mentenanta de care ai nevoie și oferim soluții complete si performante.

Contactează-ne acum!